Περιοχή


Το Λητώ βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή, όχι μόνο σε σχέση με την γεωγραφία της, αλλά λόγω και της ποικιλίας αναψυχής που προσφέρει.

Μπάνιο στην Πλάκα, την Λεπτοκαρυά, τον Παντελεήμονα, φαγητό παρα θιν αλός σε άπειρα ταβερνάκια και restaurantsτης περιοχής, βραδυνή έξοδος στην καρδιά της θερινής διασκέδασης, με επιλογές για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο Δίου θα δούμε τα ευρήματα της ιερής πόλης των Μακεδόνων, και στα Λείβηθρα θα πάρουμε μια ιδέα για τη ζωή στο νεολιθικό τους οικισμό. Στον Όλυμπο θα πάμε για την "κατάκτηση" του Μύτικα, για βόλτα στα ευρωπαϊκά ορεινά μονοπάτια του, ή για ανάβαση στις πηγές του Ορλιά.

Για ψώνια προσφέρονται το Λιτόχωρο (1 χλμ.) η Λεπτοκαρυά (4χλμ.) και η καλά ενημερωμένη αγορά της Κατερίνης (18 χλμ.). Υπάρχει τακτική συγκοινωνία από Λιτόχωρο προς Θεσσαλονίκη (76 χλμ.), για περιήγηση στα μνημεία της πόλης, για βόλτα στην αγορά και καφέ στην παραλία.

Το ξενοδοχείο απέχει 500 μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό του Λιτοχώρου, που βρίσκεται στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ειδομένη.

περισσότερα >